FAQ

 

Verkoopt CheckOut Systems ook draadloze scanners?

Zijn er ook scanners voor de Apple Macintosh?
Kan ik met een KeyBoard Wedge (KBW) scanner het toetsenbord gewoon blijven gebruiken?
   

Verkoopt CheckOut Systems ook draadloze scanners?

Ja, CheckOut Systems verkoopt ook draadloze scanners.
Veel klanten verwachten dat de prijs van een draadloze scanner niet veel hoger zal zijn dan van een gewone scanner. Echter, een draadloze scanner is technisch veel ingewikkelder dan een gewone scanner. Naast het scannen, moet de lezer ook de data via radiogolven (RF) versturen naar het base-station. Dit versturen moet natuurlijk veilig gebeuren zodat andere apparaten daardoor niet van streek raken, en omgekeerd mag ook de scanner/base-station niet reageren op andere RF toepassingen in de omgeving. Een draadloze scanner moet gevoed worden met (oplaadbare) batterijen. In feite koopt u twee apparaten: de scanner zelf en het base-station. Voor een robuuste draadloze scanner met vele uitgebreide functies klikt u hier.

 

Zijn er ook scanners voor de Apple Macintosh?

Ja, er zijn ook scanners voor de Mac. De Apple/Macintosh gebruikt een eigen interface: ADB. CheckOut Systems heeft een scanner met ADB interface, deze staat niet op de site. Neemt u a.u.b contact op met de verkoop afdeling voor nadere specificaties en prijsinformatie.
De nieuwere Apple's hebben ook een USB interface. In principe kunt u elke KeyBoard Wedge (KBW) scanner middels een KBW --> USB converter aansluiten. Vraag de verkoop afdeling voor nadere gegevens.

 

Kan ik met een KeyBoard Wedge (KBW) scanner het toetsenbord gewoon blijven gebruiken?

Ja dat kan. De scanner wordt tussen het KeyBoard en de PC geschakeld. Een code die je scant met de KBW scanner wordt naar de PC gestuurd via hetzelfde protocol als het toetsenbord. De PC weet niet beter of de code werd ingetypt op het toetsenbord. Hiernaast kunt u het toetsenbord gewoon blijven gebruiken, samen met de scanner.

     

Nog steeds vragen? probeer in deze Frequently Asked Questions sectie te komen met uw vraag:
FAQ@checkout-systems.com
     

 

De Bodem